Слово завідувача кафедри

Шаповаленко Олег Іванович

Завідувач кафедри
професор, доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки України

Ж-214, тел. (044)287-92-36,
тел.-факс +38(044)284-30-00
e-mail: ytata13@ukr.net

Шановні абітурієнти!

Споконвіку ЗЕРНО вважається виявом народної незалежності та мудрості, бо в ньому - злиття душевних і фізичних сил, надій, умінь, сподівань. Експорт зерна і продуктів його переробки є вагомою складовою валового внутрішнього продукту нашої держави. Саме тому, підготовка фахівців галузі здійснюється на одній із найпотужніших кафедр – технології зберігання і переробки зерна.

Кафедра була створена в серпні 2011 року на базі одного із найстаріших в університеті факультетів технології бродильних і хлібопекарських виробництв, історія якого ведеться з 1930 року.

Підготовка студентів здійснюється за двома освітніми ступенями: «бакалавр» спеціальністю 181 "Харчові технології" освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» та «магістр» спеціальністю 181 "Харчові технології" освітньою програмою «Технології зберігання і переробки зерна».

Якісне навчання студентів забезпечується наявністю спеціалізованих лабораторій, оснащених сучасним вітчизняним та закордонним обладнанням та доступом до сучасних інформаційних технологій. традиційно навчання проводиться за денною та заочною (дистанційною) формами, а починаючи з 2018 року - за дуальною формою навчання, коли студент одночасно і навчається на стаціонарі за індивідуальним планом, і проходить стажування на профільному підприємстві за укладеним договором.

За відмінне навчання, наукову роботу та активну участь у громадському житті університету студенти можуть отримувати Стипендії Президента України, Верховної Ради України, персональні стипендії НУХТ та грошові премії.

Своє дозвілля наші студенти проводять в різноманітних гуртках: вокальному, хоровому, сучасного класичного та бального танцю, бандуристів, скрипалів тощо. Крім того на базі інституту працює вокально-інструментальний ансамбль, театр мініатюр, а сучасний спортивний комплекс, тренажерні зали та басейн, які знаходяться поруч із гуртожитком.

Випускники нашої кафедри працюють на керівних посадах підприємств харчової та переробної галузей: майстрами, змінними технологами, інженерами-технологами, начальниками цехів, завідувачами виробництвом, завідувачами лабораторіями, головними інженерами, директорами заводів. Наші випускники можуть працювати на державних і приватних підприємствах, в науково-виробничих об’єднаннях, конструкторських, проектних і науково-дослідних організаціях, контрольно-виробничих лабораторіях, галузевих міністерствах і відомствах, вищих навчальних закладах.

Тож запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нашої дружньої кафедральної родини.

Олег Іванович Шаповаленко – завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна.

 

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell