Практика здобувачів ОС Магістр

Бази практики здобувачів

 

Перелік баз практики здобувачів 

 

ПП «БГФ-Агро», м.Фастів

ПрАТ «Lantmannen AXA», м. Бориспіль

ПрАТ «Миронівське хлібоприймальне підприємство», м. Миронівка

ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»

ПрАТ «Черкаський комбінат хлібопродуктів» м.Черкаси

ТзДВ «Ковельська реалізаційна база хлібопродуктів», м. Ковель, Волинська обл.

ТОВ «Агро-регіон Бориспіль», м. Бориспіль

ТОВ «Васильківхлібопродукт», м. Васильків, Київської обл.

ТОВ «Вінницький КХП №2», с.м.т. Десна, Вінницький обл.

ТОВ «Елеватор Агро», с. Івківці, Прилуцький р-н, Чернігівсьска обл.

ТОВ «Катеринопільский елеватор», с.м.т. Єрки, Катеринопільський р-н, Черкаська обл.

ТОВ ««Кононівський елеватор» Лазірківська дільниця», , с. Лазірки, Оржицький р-н Полтавська обл.

ТОВ «Сігнет-Центр»

ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», м. Сквира, Київська обл.

ТОВ «Шосткінський елеватор», м. Шостка

ТОВ СП «Нібулон» Філія «Козацький» смт Козацьке, Бериславський р-н, Херсонська обл..

Філіал ПАТ «ДПЗКУ», Кролевецький комбінат хлібопродуктів, м. Кролевець

 

 

Програми практики

 

1. Програма професійної практики на підприємствах по зберіганню і переробці зерна [Електронний ресурс] : здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” денної та заочної форм навчання / укладачі : Є. І. Харченко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 18 с. – № 66.42
2. Програма переддипломної практики здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології зберігання і переробки зерна” денної та заочної форм навчання [Електронний ресурс] / укладачі : Є. І. Харченко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с. – № 66.41