КАТАЛОГ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН
КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору
на 2020 - 2021 навчальний рік
спеціальність 181 «Харчові технології»
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ «МАГІСТР»
освітньо-професійна програма
«Технології зберігання і переробки зерна»
№ п/п |
Назва дисципліни |
Назва кафедри, яка викладає дисципліну |
Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.3 |
||
ВБ 1.3.1 |
Інновації в зернових технологіях |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
ВБ 1.3.2 |
Світові тенденції розвитку зернових технологій |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.4 |
||
ВБ 1.4.1 |
Технологічний аудит у зернових технологіях |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
ВБ 1.4.2 |
Сучасні методи обробки зернової сировини |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.5 |
||
ВБ 1.5.1 |
Зернові добавки |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
ВБ 1.5.2 |
Технології зернових продуктів функціонального призначення |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.6 |
||
ВБ 1.6.1 |
Проблеми науки про зерно |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
ВБ 1.6.2 |
Сучасні напрями розвитку технологічної науки в галузі зберігання і переробки зерна |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору
на 2021 - 2022 навчальний рік
спеціальність 181 «Харчові технології»
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ «МАГІСТР»
освітньо-професійна програма
«Технології зберігання і переробки зерна»
№ п/п |
Назва дисципліни |
Назва кафедри, яка викладає дисципліну |
|
Біоактивні харчові компоненти і здоров’я |
Кафедра технології оздоровчих продуктів |
|
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Кафедра технології оздоровчих продуктів |
|
Основні принципи фармаконутриціології в системі здорового харчування |
Кафедра технології оздоровчих продуктів |
|
Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів |
Кафедра експертизи харчових продуктів |
|
Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації |
Кафедра експертизи харчових продуктів |
|
Зернові добавки |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Зернові напої |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Міжнародне регулювання GAFTA, FOSFA, GMP+ |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Світовий досвід регулювання ринку зерна |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Технологічний аудит у зернових технологіях |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Проблеми науки про зерно |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Сучасні методи обробки зернової сировини |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Логістичні системи в зерновій індустрії |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
|
Розвиток зернової логістики в Україні |
Кафедра технології зберігання і переробки зерна |
З описом дисциплін можна ознайомитися за посиланням Навчально-науковий інститут харчових технологій | НУХТ (nuft.edu.ua)