КАТАЛОГ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН

КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору 

на 2020 - 2021 навчальний рік

спеціальність 181 «Харчові технології»

ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ «МАГІСТР»

освітньо-професійна програма

«Технології зберігання і переробки зерна»

 

№ п/п

Назва дисципліни

Назва кафедри, яка викладає дисципліну

Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.3

ВБ 1.3.1

Інновації в зернових технологіях

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

ВБ 1.3.2

Світові тенденції розвитку зернових технологій

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.4

ВБ 1.4.1

Технологічний аудит у зернових технологіях

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

ВБ 1.4.2

Сучасні методи обробки зернової сировини

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.5

ВБ 1.5.1

Зернові добавки

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

ВБ 1.5.2

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

Вибіркові дисципліни блок ВБ 1.6

ВБ 1.6.1

Проблеми науки про зерно

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

ВБ 1.6.2

Сучасні напрями розвитку технологічної науки в галузі зберігання і переробки зерна

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

 


КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору

на 2021 - 2022 навчальний рік

спеціальність 181 «Харчові технології»

ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ «МАГІСТР»

 

освітньо-професійна програма

«Технології зберігання і переробки зерна»

 

№ п/п

Назва дисципліни

Назва кафедри, яка викладає дисципліну

  1.  

Біоактивні харчові компоненти і здоров’я

Кафедра технології оздоровчих продуктів

  1.  

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Кафедра технології оздоровчих продуктів

  1.  

Основні принципи фармаконутриціології в системі здорового харчування

Кафедра технології оздоровчих продуктів

  1.  

Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів

  1.  

Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації

Кафедра експертизи харчових продуктів

  1.  

Зернові добавки

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Зернові напої

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Міжнародне регулювання GAFTA, FOSFA, GMP+

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Світовий досвід регулювання ринку зерна

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Технологічний аудит у зернових технологіях

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Проблеми науки про зерно

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Сучасні методи обробки зернової сировини

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Логістичні системи в зерновій індустрії

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

  1.  

Розвиток зернової логістики в Україні

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

З описом дисциплін можна ознайомитися за посиланням Навчально-науковий інститут харчових технологій | НУХТ (nuft.edu.ua)