Історична довідка
1993 рік |
кафедрою технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів була одержана ліцензія на підготовку фахівців із спеціальності “Технологія зберігання і переробки зерна” |
1998 рік |
перший випуск фахівців зі спеціальності “Технологія зберігання і переробки зерна” |
серпень 2001 року |
заснована кафедра технології зберігання і переробки зерна у складі факультету технології бродильних і хлібопекарських виробництв |
2002 рік |
державна екзаменаційна комісія прийняла перший випуск фахівців нової кафедри |
2007 рік |
у загальному рейтингу кафедр НУХТ кафедра технології зберігання і переробки зерна зайняла перше місце |
2011 рік |
у зв’язку із структурними змінами в НУХТ кафедра увійшла до складу факультету хлібопекарських і кондитерських виробництв |
2016 рік |
у зв’язку із структурними змінами в НУХТ кафедра увійшла до складу Навчально-наукового інституту харчових технологій |