Захист бакалаврів

26 лютого 2018

Згідно наказу по Національному університету харчових технологій № 162 від 30 листопада 2017 р. Екзаменаційна комісія із захисту дипломних проектів студентами заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.051701 – “Харчові технології та інженерія ” (технології зберігання і переробки зерна) була затверджена в такому складі:

Голова Державної екзаменаційної комісії: Олег Шаповаленко – д.т.н., професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна. Члени комісії: Олег Євтушенко – к.т.н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна, Євген Харченко к.т.н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна, Інна Ноздрюхіна  – к.т.н., старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна, секретар ЕК.

Члени Державної екзаменаційної комісії та студенти-дипломники заздалегідь були ознайомлені з наказом № 1255 - КС від 17. 10. 2017 р. “Про затвердження тем та призначення керівників дипломних проектів по Навчально-науковому інституту харчових технологій ( заочна форма навчання) та графіком засідань ЕК.

Згідно графіку ЕК провела 1 засідання (22 лютого 2018 р.). Представлені до захисту дипломні проекти відповідали профілю спеціальності університету та вимогам, що висуваються до інженерних робіт. На кожного студента були підготовлені такі документи: завдання на проектування, направлення голові ЕК з даними про успішність та відгуком керівника, рецензія фахівців галузі хлібопродуктів.

Перед захистом члени комісії були ознайомлені з темою дипломного проекту та успішністю кожного студента. Із змістом проекту, пояснювальною запискою, графічною частиною, відгуком керівника та рецензента члени комісії ознайомлювались під час захисту кожного дипломного проекту.

Захист дипломних проектів проводився у відкритій формі. Всі засідання ЕК відбувались чітко і організовано. Захисти дипломних проектів проводились у встановленому порядку, тривалість кожного захисту складала 20-25 хв. Кожен дипломний проект був представлений розрахунково-пояснювальною запискою та графічною частиною з 5-6 листів. Студентові надавали слово, в якому він розкривав суть заходів проекту, потім відповідав на поставлені запитання членів ЕК, а також відповідав на зауваження рецензента.

Впевнено, грамотно захищали свої дипломні проекти: Інна Медвідь, Анжела Кулик, Оксана Вижиковська.

Державна екзаменаційна комісія одноголосно присвоїла за результатами захисту студентам кваліфікацію бакалавра за напрямом підготовки 6.051701 – “Харчові технології та інженерія”.

ФОТОАЛЬБОМ.

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell