Семінар-практикум «Якість і безпека зерна-2018»

23 квітня 2018

Завідувач кафедри Олег Шаповаленко та викладачі кафедри Тетяна Янюк та Андрій Шаран відвідали семінар-практикум «Якість і безпека зерна-2018», організований асоціаціацією «Борошномели України» і журналом «Зберігання і переробка зерна» за підтримки FАО і ТОВ «СТОЛИЧНИЙ МЛИН». З доповіддю на тему "Контроль якості борошна в реальному часі: переваги і особливості" виступив доцент кафедри, працівник компанії Бюлер Україна Андрій Шаран. Також учасниками були розглянуті такі питання:

 - перегляд і пропозиції щодо зміни стандарту на пшеницю; 

- зміна нормативно-технічної документації на зерно і продукти його переробки; 

- гармонізація українських стандартів з європейськими; 

- скасування і зміна стандартів на методи визначення якості зернової та борошномельно-круп'яної продукції;

- сучасна лабораторія для комплексної оцінки властивостей зерна і борошна;

- реологические властивості в оцінці різних видів борошна: сила борошна, її хлібопекарські властивості, ВПС (водопоглотительной здатність борошна), еластичність і пружність тесту;

- проблема вмісту мікотоксинів у зерні та продуктах його переробки;

- сертифікація підприємств з харчової безпеки: питання і відповіді.

mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell