Практика другого курсу

24 січня 2018

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна продовжується навчальний процес та проведення ознайомлювально-виробничої практики для студентів другого курсу ННІХТ. Цього разу студенти груп ТІ-2-9, ТІ-2-10 у супроводі старшого викладача кафеди Інни Ноздрюхіної та асистента кафедри Тетяни Тракало відвідали ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Студенти змогли ознайомитись з основними методиками визначення якості і безпечності сільськогосподарської продукції, якості насіння та садивного матеріалу у відповідності до стандартів, технічних умов та інших нормативних документів, пов'язаних з визначенням безпечності, якості зерна та продуктів його переробки, плодовоовочевої продукції та продуктів її переробки, вина, виноматеріалів, спиртів, цукру, тютюну, чаю, горіхів, органічної продукції, встановлення наявності або відсутності генетично модифікованих організмів (ГМО) сільгосппродукції. 

В підсумку всі студенти змогли оцінити важливість вивчення та практичного опанування цих методик, які вони проходять під час навчання в ННІХТ, оскільки це сприяє прискоренню науково-технічного прогресу, розвитку в країні ринкових відносин, впровадженню науково-технічних розробок і технологій, а також може бути їх безпосередньою майбутньою роботою.

ФОТОАЛЬБОМ.