Практика 2-го курсу

7 лютого 2018

У відповідності до графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року "Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики" студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ "Столичний млин". Виробнича потужність цього європейського підприємтсва дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським та закордонним підприємствам.

Екскурсія розпочалась о десятій годині. Від підприємства її проводила начальник відділу якості Надія Бачал, яка познайомила студентів з організацією виробництва борошна на борошномельному заводі, з прийманням зерна на елеваторі, роботою виробничо-технологічної лабораторії та ділянками фасування борошна і відвантаження готової продукції. Особливу увагу було приділено пункту управління всім технологічним процесом, за допомогою якого декілька фахівців можуть організувати та контролювати весь процес переробки зерна та отримання готової продукції. Студенти змогли також безпосередньо потримати в руках різні продукти подрібнення зерна та побачити реальну технологічну складність виробництва такого простого, на перший погляд, продукту, як борошно.

ФОТОАЛЬБОМ.

 

mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell