Хто з біотехнологів краще знає технологію зерна?

19 вересня 2017

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко завершив проведення занять змістового модуля "Технологія зберігання і переробки зерна" дисципліни "Загальні технології харчових виробництв" для студентів 4 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю. Протягом двох тижнів біля 60 студентів мали змогу ознайомитись з технологією зберігання зерна та технологіями борошна, крупів і комбікормів.

На відмінно справились з цією задачею такі студенти:

  1. Група БТ-4-1: Анна Бондаренко, Станіслав Дубов, Яніна Павлюкова.
  2. Група БТ-4-2: Оксана Боднар, Юлія Болкун, Анна Сусь.
  3. Група БТ-4-3: Каріна Кондрашевська, Анна Мартинюк, Наталія Петренко та Ірина Татарчук.

Кафедра вітає найкращих представників майбутніх біотехнологів, а особливо Анну Сусь, яка отримала максимальну кількість балів, і запрошує їх для подальшого навчання за магістерською програмою спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології зберігання і переробки зерна".